Saturday, August 29, 2009


Sofia at Sydney...


Tak sangka dapat ketemu balik dgn si Sofia manja..ex-YallaBeena nie..lps pegi Sydney tahun lepas terus sepi..mujur terjumpa blk dgn mama dia di Facebook..dapat la tgk aksi2 terbaru Sofia..best la dia kt sana..happy & ceria sokmo..hehe..jangan lupa kami di YallaBeena..



Friday, August 21, 2009


B’day on Jun, Julai & Ogos..

Pada 14 Ogos yang lalu YallaBeena telah mengadakan satu majlis besar2 besaran sempena kelahiran anak2 dari bulan Jun, Julai & Ogos..juga sambutan menyambut Ramadhan yang mulia..

Happy B’day Hadif, Ammar, Afiqah, Afifah, Aqilah & Rivkah…semoga dengan peningkatan usia anak2 seiring dengan kematangan kalian…semoga sentiasa berada dalam rahmat Allah yang Maha Esa..

turut memeriahkan majlis kali ni Cikgu Ila & the Geng..hehe..


Happy B'day semua...banyaknya kek..hehe

Beratur elok2 baru Ummi Jah bagi kek..
Hadiah besau dari tuan..hihi..

AbiYan & Ummi Jah Yang sentiasa romantik..

Suasana kemeriahan sepanjang majlis..


**P/s : sila klik pada gambar yang anda ingin lihat untuk paparan yang lebih jelas...tq.



Sambutan ulangtahun kelahiran anak2 YallaBeena yang lahir pada bulan Mei..

Dan sempena perpisahan si Kembar..



****Sorry lambat 3 bulan publish B'day party on Mei..baru jer dapat picture dari Ummi Jah..5orang yang lahir bulan5 tapi Aidan tak dapat hadir pada majlis ni sebab balik kg..


Selamat Hari Lahir Buat :

Ayu = 5th

Adi = 4th

Ika = 4th

Aidan = 2th

Najmi = 1th


Semoga dipanjangkan umur, murah rezqi, membesar menjadi anak2 yang Soleh..Cikgu Huda sedih tak dapat join sekali pada masjlis kali ni..tambah2 lagi B’day Najmi..anak kesayangan cikgu Huda nie..dah besar pun si Najmi ni..Cikgu Huda kenal dia masih dalam perut lagi..hari2 mama dia datang amik abg & kakak dia bawa si Najmi nie..lps je abih pantang Najmi di hantar ke YallaBeena..Mei tahun ni genap la Najmi setahun di Yalla Beena..budak cerdik ni memang memikat hati sesiapa saja yang memandangnya..belum setahun dah pandai berjalan..cepat dari kawan2 seangkatan dengan dia..Cikgu Huda sayang Najmi dan semua..kalian semua anugerah Allah yang paling berharga dalam hidup…


Kenangan terakhir si kembar di YallaBeena..

Friday, July 10, 2009


Salam kasih mesra buat semua..maaf di pohon kerana sudah lama membiarkan YallaBeena Islamic kids site kosong tidak berisi..sudah berbulan2 lamanya Cikgu Huda tak sempat nak menjenguk ruangan anak2 sayang ini..banyak kisah di YallaBeena tidak sempat untuk di publishkan sebab Cikgu Huda bercuti seketika mengembara ke Bumi Anbiya'..Alhamdulillah kini cikgu Huda sudah kembali dan akan cuba meriahkan kembali laman ini sedaya mampu..

Selama Cikgu Huda tiada di Yalla Beena, si kembar telah pun meninggalkan YallaBeena dan kembali ke Sabah bersama nenek mereka..sedih juga tak sempat jumpa wat kali terakhir..tapi abg mereka si Danish masih di Yalla Beena..then, apa yang paling best..Bibik pun dah ada teman baru bukan seorang bahkan 2 orang sekaligus..Cikgu Suri sama Cikgu Mahbub..hehe..

Ummi Jah ada wat B’day party untuk bulan Mei sekali wat kenduri untuk si Kembar la..insyaAllah nanti Cikgu Huda akan masukkan gambar anak2 masa majlis berlangsung..kena mintak dengan Ummi Jah dulu la..hehe..

Masa cikgu balik dari Mesir..macam tak percaya je baby2 di Yalla Beena semua dah besar2..sebahagian besar dah berjalan..Hadi, Aqif, Najmi, Husnina, Rivkah..semua dah terkedek2 jalan..tinggal lagi ilham n lala je yang belum jalan..cepat betul rasa masa berlalu..insyaAllah nanti ada masa Cikgu Huda akan masukkan gambar2 terbaru anak2 Yalla Beena..

Friday, April 17, 2009

Happy Birthday

untuk anak2 yang lahir bulan
Mac & April..

Aqil..

Arif..

Arisya..

Salwa..

Putri..

Marisya..

Baby Sarah..




B’Day On Mac & April…

"Happy B’day anak2 sayang.."

Semoga panjang umur, dimurahkan rezqi, 

membesar menjadi anak2 yg soleh serta mentaati segala perintah Allah..

Cepat..semua tgk depan..smile..:-)

Meh kita potong kek sama2…

Cikgu Huda & Bibik tak penah miss klu bab bergambar nih..

takkan lepaskan peluang..hehe..

Bestnya deme dpt hadiah…

Abiyan + UmmiJah = anak2 sayang..



Friday, March 27, 2009


Ummi Jah tgh sedih nie..huhuhu..anak2 YallaBeena especially Baby diserang cirit birit..kesian anak2..doakan semoga anak2 cepat sembuh..B’day Party unt bulan Mac terpaksa ditangguhkan ke bulan depan atas mslh2 yg tak dapat nak dielakkan..insyaAllah sambutan bulan depan akan lebih meriah..


Sunday, March 15, 2009


Join YallaBeena On Mac ’09..

Auni..

Kakak Tina - twin Efan..